Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michal_
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 8:39 am Temat postu: Rekturacja 2009 |
|
|
Witam mam pytanie jaki lub jakie przedmioty oprócz matematyki liczą na Politechnice Wrocławskiej na kierunek architektura i urbanistyka? Bo mam problem ze znalezieniem tego na stronie I w ogóle nie mogę też znaleźć wzoru w jaki sposób są naliczane punkty na architekturę. może ktoś pomoże  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agarette
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bejbelove
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 9:19 am Temat postu: problem nieco innej natury |
|
|
ja mam troche inne pytanie,mianowicie moje rysunki w tym roku wypadly NAPRAWDE slabo ale nie chce sie poddawac i szukam dobrego nauczyciela/kursu, takiego gdzie bede miala pewnosc ze to nie beda zmarnowane pieniadze,wiem ze oficjalny kurs politechniki jest conajmniej slaby i nie pomogl mi wcale, to bardziej udzielanie sugestii niz rzetelna praca z nauczycielem...poszukuje alternatywy, PROSZE POMOZCIE |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elle18
|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 9:08 pm Temat postu: |
|
|
Witam przyszłorocznych kandydatów, ja również będę w przyszłym roku próbowała swych sił na egzaminie w przepięknym Wrocławiu
Zdajecie fizykę na maturze? Warto ją zdawać by się dostać?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
_agnieha_
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 2:58 pm Temat postu: |
|
|
warto. naprawde, po co pozniej pluc sobie w brode ze zabrakło kilku punkcikow zeby byc nad kreska przyjetych a nie tuz za nia.... jak nie czujesz sie na siłach to napisz chociaz podstawe |
|
Powrót do góry |
|
 |
eszu
|
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że ktoś z wydziały arch. pwr tu czasem zagląda, bo jakieś to forum niemrawe
Ale liczę, że ktoś mi odpowie - potrzebuję info czy na gospodarkę przestrzenną pwr jest egzamin z rysunku? Bo z tego co widzę na stronie pwr to nie ale ciągle w sieci znajduję sprzeczne informacje, a że o gp niezbyt wiele się w necie pisze to wolę się upewnić, bo chciałabym w przyszłym roku startować na ten kierunek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agarette
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 8:58 am Temat postu: |
|
|
informacje są sprzeczne, bo na stronie wydziału architektury PWr jest przykładowy egzamin z rysunku na gospodarkę przestrzenną i przez to wszyscy myślą, że taki egzamin jest. na gospodarkę nie ma egzaminu z rysunku, chyba, że wprowadzą coś takiego w rekrutacji 2009, ale raczej wątpię, bo teraz nic takiego nie było. |
|
Powrót do góry |
|
 |
meppi
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 11:52 am Temat postu: |
|
|
witam!
mam prośbe, pytanie możecie mi podac nazwiska profesorów którzy prowadzą kursy albo udzielają lekcji rysunku?? Jestem aż z Białegostoku i nie mam jak na miejscu sprawdzic a na marne jakos mi sie nie chce jechac z gory dziekuje za odpowiedz! |
|
Powrót do góry |
|
 |
użytkownik :D
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Masz przecież kursy w Białymstoku, po co jeździć aż do Wrocławia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
meppi
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
Mam kurs ale w kazdym mieście rysuje sie inaczej i co innego jest oceniane... no nie mow ze o tym nie wiesz... a ja upatrzyłam sobie własnie Wrocław |
|
Powrót do góry |
|
 |
użytkownik :D
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 10:04 pm Temat postu: |
|
|
To jest oczywiste ;p Ale jaki jest sens jeżdżenia tak daleko, jak mogą cię przygotować pod kątem Wrocławia w Białymstoku, Warszawie...? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elle18
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Ja jestem z okolic Szczecina i w Szczecinie uczę się rysunku. Nie widzę sensu by rysunku uczyć się we Wrocławiu na którym najbardziej mi zależy. Egzaminy w każdym mieście wyglądają inaczej, ale nie aż tak różnie. Znam ludzi, którzy w Białym uczyli się rysunku i u siebie się na politechnikę nie dostały, a do dalszych miast owszem. Ja 10godzin (podróż w jedną i drugą stronę) wolę spożytkować inaczej - rysując
Rób co chcesz, Twoja sprawa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Raiden8
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 11:27 am Temat postu: |
|
|
jak by nie patrzeć... w pociągu też da się rysować no może wyłączając większe formaty  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elle18
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 6:11 pm Temat postu: |
|
|
Ja się trochę krępuję rysować w pociągu, mam wrażenie, że każdy mi się na ręce patrzy wtedy
Nawet w domu rysuję tylko u siebie w zamkniętym pokoju, gdy wiem, że nikt nie przyjdzie patrzeć mi na ręce.. chyba, że rysuję kogoś, dziwne, wiem...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
cynamonka
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:33 pm Temat postu: |
|
|
a jest jakis korzystniejszy przelicznik jezeli sie zdaje jezyk obcy rozszerzony, czy nie warto? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|