This is flash
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Autocad 3D-jak uszergowac obiekty po ścieżce??

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fajdros



Dołączył: 12 Lip 2006
Posty: 6

PostWysłany: Sro Lip 12, 2006 8:02 am    Temat postu: Autocad 3D-jak uszergowac obiekty po ścieżce?? Odpowiedz z cytatem

hej.czy da sie uszeregowac obiekty po danej ścieżce pracując w autocadzie (3d) ? a jeśli tak, to w jaki sposób? dzieki!

Ostatnio zmieniony przez fajdros dnia Sro Gru 06, 2006 8:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fantomas



Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 214
Skąd: parysz

PostWysłany: Czw Lip 13, 2006 9:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale czemu to jest przyklejony temat? Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
Mle3ko



Dołączył: 05 Kwi 2005
Posty: 16
Skąd: z k‘din‘d

PostWysłany: Czw Lis 23, 2006 2:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spróbuj komendy MEASURE , pokazujesz sciezke , następnie blok który chchesz uszeregować (trzeba nazwe wklepac ) prosi o odległosci i takie tam i rozkłada - kwestia poprubowania, nie wiem czy działa w 3d bo nie próbowałem , jakby były wątpliwości to F1 wszystko wyjasni.

----
sory za błedy ort...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mle3ko



Dołączył: 05 Kwi 2005
Posty: 16
Skąd: z k‘din‘d

PostWysłany: Czw Lis 23, 2006 2:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprawdziłem i działa też w trzecim wymiarze


measure jako wariant - Block (wczesniej robisz z obiektów które chchesz mieć )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fajdros



Dołączył: 12 Lip 2006
Posty: 6

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 8:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serdeczne dzieki!! co prawda uporałem sie z tym w MAXIE ale dziekuję będę wiedział na przyszłość.pozdrawiam!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group