This is flash
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

cholera mam problem..!!
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
meba



Dołączył: 23 Cze 2004
Posty: 64
Skąd: kr

PostWysłany: Pią Gru 16, 2005 7:35 pm    Temat postu: cholera mam problem..!! Odpowiedz z cytatem

muszę przekonwertować element biblioteczny, dostępny jedynie dla Arkona, na cokolwiek innego *.maxa *.3ds'a *.dwg'a czyli cokolwiek co można dalej przekształcać na przykład w ArchiCADzie Wink

chodzi mianowicie o http://teiko.cz/cnt/product.php?id=1835 jakieś pomysły Państwa??

będę bardzo wdzięczna:)

może zaproszę potem kogoś do tej wanny Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
uchoGogha



Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 921
Skąd: z daleka

PostWysłany: Pią Gru 16, 2005 8:48 pm    Temat postu: ? Odpowiedz z cytatem

wanny i kabiny zapowiadają się imponująco, eco z masażami wodnymi ze
względu na małe wymiary nie przewidują więcej niż dwóch użytkowników,
chyba że baby-size.



Strona jest w budowie , nie można otworzyć pliku adobe ze szczgółami.
Na webcamach ludzie oglądają na żywo ciekawsze kabinkowe kąpiele. Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
meba



Dołączył: 23 Cze 2004
Posty: 64
Skąd: kr

PostWysłany: Pią Gru 16, 2005 9:38 pm    Temat postu: hmm Odpowiedz z cytatem

nooo dobrze, dobrze..
ale potrzebuje 3D z Arkona przekonwertować a ten plik tam dają.. Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
uchoGogha



Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 921
Skąd: z daleka

PostWysłany: Pią Gru 16, 2005 9:49 pm    Temat postu: wanienki i brodziki Odpowiedz z cytatem

ni, ni ... 2D na dobry początek. Smile



*.aco? help Confused


Ostatnio zmieniony przez uchoGogha dnia Sob Gru 17, 2005 4:11 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
meba



Dołączył: 23 Cze 2004
Posty: 64
Skąd: kr

PostWysłany: Pią Gru 16, 2005 11:48 pm    Temat postu: :( Odpowiedz z cytatem

no wlasnie *.aco i nie mam jak go doprowadzic do ludzkiego formatu.. Crying or Very sad

hilfe!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
meba



Dołączył: 23 Cze 2004
Posty: 64
Skąd: kr

PostWysłany: Sob Gru 17, 2005 9:03 pm    Temat postu: :( Odpowiedz z cytatem

hm..
no widze ze latwo nie jest Sad
szkoda..
liczyłam na Państwa..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
uchoGogha



Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 921
Skąd: z daleka

PostWysłany: Nie Gru 18, 2005 11:58 am    Temat postu: formaty 2D, 3D Odpowiedz z cytatem

Licz dalej, tylko nie przelicz się , najlepiej jak skontaktujesz się bezpośrednio
z dystrubutorem lub producentem, podadzą ogólno wymienne formaty
nie exotyczno-monopolistyczne, specjalistyczne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
fantomas



Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 214
Skąd: parysz

PostWysłany: Pon Gru 19, 2005 12:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dla pocieszenia - format ar-konia na pewno powstał z 3ds-ów (ta zabawka nie potrafi nic poza importem takich plików)
jak dobrze poszukac to gdzies na pewno pliki wejściowe musza się znajdowac (producent?)
jak masz 3ds-a to hulaj dusza.. w archicadzie czy innych programach mozna bez problemu z nimi działać

p.s. gogha nie czytaj nawet - on odpisuje zawsze (no prawie zawsze) na post sprzed miesiąca i w dodatku z listy dyskusyjnej z innego kierunku z innej uczelni z innego miasta... Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
uchoGogha



Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 921
Skąd: z daleka

PostWysłany: Pon Gru 19, 2005 1:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziękuje za rzeczowe wyręczenie Państwa w państwie, bo
nie musiałem, ale odpowiedziałem, szukać na setkach gigabajtów lub odpalać
z kolejnego twardego w zamiennych ramkach.

Merci beaucoup. Wole posłuchać już miss Mylene Farmer z nowego albumu Avant Que L'ombre


PS.Dzwoniłem dzisiaj do Wiednia, specnaz Herdera od ArichiCADów też nie więcej powiedział. Dalej można szukać 4D.com, 3DMax, etc.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
meba



Dołączył: 23 Cze 2004
Posty: 64
Skąd: kr

PostWysłany: Wto Gru 20, 2005 10:33 am    Temat postu: aaa Odpowiedz z cytatem

aaaa co mozna w ArchiCADzie to ja wiem doskonale..!!
niestety *.aco sie niczym ugryżć nie da i stad mój kłopocik..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
uchoGogha



Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 921
Skąd: z daleka

PostWysłany: Wto Gru 20, 2005 11:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy tylko o lewo stronną, czy o prawo stronną wanienke, chodzi, bo
może zaistnieć podejrzenie o lewe sympatie z pisuarem i innymi
dodatkami łazienkowymi, np. fantokafelkiem. Akurat z ceramiką ozdobną
miałem dużo do czynienia, w przeciwieństwie do fantomow i wiem coś na
ten temat np. o 60.000 wzorach ceramicznych.

pozd. dla paryszan[/list]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
Cosh



Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 53
Skąd: Kraków

PostWysłany: Sro Sty 18, 2006 6:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

• Esportazione:
File 2D: AutoCAD: DXF; Enchanced Meta File: EMF
Plotter HPGL : HPG, PLT ; eLines: MBA
File 3D: 3D Studio: 3DS; ArCon: ACO, O2C; ArCon Render Studio: TGF; AutoCAD: DXF; VRML: WRL



to ze strony arcon'a. przeciez mozna do 3ds'a eksportowac....
_________________
5243692
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger
meba



Dołączył: 23 Cze 2004
Posty: 64
Skąd: kr

PostWysłany: Sro Sty 18, 2006 9:32 pm    Temat postu: nooo Odpowiedz z cytatem

nooo tak to ja to wiem wszystko tylko skąd ja Ci wezmę Arcona żeby sobie to przekonwertować..

w tym jest ambaras właśnie..
że Arcona nie mam i żadnego do niego dostępu Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Cosh



Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 53
Skąd: Kraków

PostWysłany: Sro Sty 18, 2006 9:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hahh:-)
nie propaguje piractwa, wyznaje jednak zasade wyprobowania produktu przed zakupem;-) zassaj sobie p2p jakims. tak na emule'u jak i w torrentach jest arcon2005. :]
szaloom
_________________
5243692
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger
meba



Dołączył: 23 Cze 2004
Posty: 64
Skąd: kr

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 10:48 am    Temat postu: aa Odpowiedz z cytatem

aa to jest niby oczywiste w dzisiejszych czasach gdybym chciała sobie Arcona ściągać i instalować zaśmiecając system to w ogóle bym Państwa nie kłopotała.. chodziło mi więc tylko o przekonwertowanie jednego elementu do *.3ds'a bez ściągania Arcona i całej tej hecy..

Smile ale dzięki za chęć szczerą..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group