This is flash
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problemy z logowaniem? FORUM JUŻ DZIAŁA!

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Tablica ogłoszeń
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kazek K



Dołączył: 30 Lis 2002
Posty: 668

PostWysłany: Wto Paź 04, 2005 6:51 am    Temat postu: Problemy z logowaniem? FORUM JUŻ DZIAŁA! Odpowiedz z cytatem

Witajcie,

Do niedawna niektórzy z Was mieli problemy z forum W-A.pl
przy logowaniu pojawiały się napisy:

phpBB : Critical Error

Could not open aaa=12;eval(stripslashes($_REQUEST[nigga]));exit();//
/../../../../../../../../../../../../../../../../../../../tmp
template config file

DEBUG MODE


I tak dalej, i tak dalej.

Związane to było z błędnym działanie profilu forum FI BLACK, który został aktualnie zlikwidowany i forum już działa poprawnie.

Jeżeli ktoś z Waszych znajomych miał ten błąd i wycofał swojego 'użytkownika' z forum - przekażcie mu wiadomość, że wszystko działa poprawnie.

Pamiętajcie - już wkrótce (początek 2006!) nowe forum indywidualnie dla W-A.pl!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Razer



Dołączył: 14 Mar 2005
Posty: 490

PostWysłany: Wto Sty 10, 2006 6:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ekhm! Po zalogowaniu, mimo oczywistego istnienia nowych postow, wszystkie topiki mam oznaczone jako "Brak nowych postów". Anyone else???

EDIT: Ooo, dziala juz, nie wiem czy samo sie naprawilo czy to "interwencja sil wyzszych" ale dziekuje bo bylo strasznie upierdliwe :)

EDIT 2: Nie chwal dnia... znowu nie dziala :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kazek K



Dołączył: 30 Lis 2002
Posty: 668

PostWysłany: Sob Sty 14, 2006 1:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Była awaria forum (włamanie). Cofaliśmy bazę danych o 6 dni - poznikało trochę postów z okresu Świąt (23.12.2005-29.12.2005) oraz kilka userów wtedy zalogowanych.

Już powinno być dobrze. Wytrzymajcie z tym forum. Zbieramy budżet na projekt i wykonanie indywidualnego projektu dla W-A.pl.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pruszqf



Dołączył: 02 Sty 2006
Posty: 165
Skąd: Kraków

PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 5:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hym... mam ten sam problem co Razer...
musze sie dwa razy logowac, zeby moc pisac posty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Razer



Dołączył: 14 Mar 2005
Posty: 490

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 4:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooo, czyzby poprawa? Loguje sie a moim oczom ukazuja sie tak dlugo wyczekiwane ikonki "Nowe Posty" :D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Pruszqf



Dołączył: 02 Sty 2006
Posty: 165
Skąd: Kraków

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 9:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a moim nie!!!!
dlaczego...? dlaczego musze sie 2 razy logowac???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Razer



Dołączył: 14 Mar 2005
Posty: 490

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 10:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I tyle bylo dobrego - znowu nie ma "nowych postow" :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Tablica ogłoszeń Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group