This is flash
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kto pisał na tym forum w 2006r ? ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> HydePark (>18 lat!)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Piter_Gehry

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:59 pm    Temat postu: kto pisał na tym forum w 2006r ? ;) Odpowiedz z cytatem

Szukam dawnych znajomych z tego Forum Cool

Pozdrawiam serdecznie
Piter
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
herilda

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 3:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja pisalam Cool
Powrót do góry
Kazek K

PostWysłany: Pią Cze 05, 2009 3:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tyż Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger
Różokrzyż

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 6:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takoż i ja, nie? Razz
Powrót do góry
uchoGogha

PostWysłany: Sob Wrz 12, 2009 4:32 pm    Temat postu: w-a.matrix.wc Odpowiedz z cytatem

... no znamy sie, z nie widzenia, teraz czesciej zlapiesz mistrzow artcam-a, moldflow-a, pov-ray-a na czacie onet.pl ( jest tez pokoj czestochowa ale przewaznie pusty ), digart.pl , psychologia.apl.pl , elit board peb.pl , niestety forex.pl zagwozdzili .

Bylem 4.09.09 na otwarciu wystawy IFA-media w Berlinie, robot z matrixa na stanowisku Panasonica robil wrazenie.

Byla tez firma koreanska produkuja super sedesy i almatury do toalety w pelni zautomatyzowane z turbo smiglami, gadzetami elektonicznymi - polecam zwlaszcza ze wsciekle nimfomanki przy kazdej okazji wymagaja kucania w toalteach lub pisuary w projektowanych wc-tach domowych.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
Daniello

PostWysłany: Sob Wrz 26, 2009 1:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja już chyba nie pisałem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora MSN Messenger
Kazek K

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 4:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawne forum, dawne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger
uchoGogha

PostWysłany: Sro Kwi 14, 2010 4:06 pm    Temat postu: simsownia i reallity Odpowiedz z cytatem

tak, forum przenioslo sie do sims-ow lub kreci lody jak kazdy w tym lodowym kraju

co niektore realne architektki pozwolilem sobie znimfatyzowac w 3D zeby wrocily do zlotego srodka w architekturze 4 tys B.C do 2 tys. AD sztuki architektury, na tle jedno dolarowki to niezle wyglada, moze kogos jeszcze po 3D dygitalizacji wpuscic do swiata sims-ow lub craftwar gry, IKEA juz sie zsimsowala.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> HydePark (>18 lat!) Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: