Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
.:|Rozi|:.
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 4:48 pm Temat postu: kurs rysunku |
|
|
witam
chciałem sie zapisać od tego roku na kurs rysunku. macie może namiary(link do strony) na jakieś szkoły które prowadzące taki kurs?
jak znacie coś w kujawsko-pomorskim to byłbym bardzo wdzięczny bo do gdańska ciężko mi będzie dojechać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 6:33 pm Temat postu: |
|
|
już 70 wyświetleń tego wątku i nikt nie może napisać na jaki kurs chodził? Czy to takie trudne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mokka
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 8:58 am Temat postu: |
|
|
Dobra, postaram sie pomoc, w koncu niedawno mi pomagali
A wiec w Gd sa kursy na politechnice(rys i akso) oraz w "kuźni", o kuźni poczytaj na ich stronie: http://kuznia.vpc.pl/index.html
Co ja robilam? Z braku funduszy a zarazem ogromnej checi studiowania Arch uczylam sie sama Z plastyka nigdy nie mialam problemu(no ale plastyka w szkolach do rys na egzaminie ma sie jak ryba do roweru ). Tak szczerze to 3 miesiace przed Gd wzielam sie ostro do roboty czasami nawet od przedpoludnia do wieczora Kilka razy bylam w domu kultury ale tam raczej za bardzo sie nie podszkolilam. Aha jeszcze przeczytalam ksiazke(20 stron miala ) o perspektywie i ogladalam duuuuzo rysunkow w necie- przez to 'wylapalam' prawidlowy szraf. A na kursy nie chodzilam nie z powodu lenistwa ale z braku pieniedzy ......wiec jesli masz takie mozliwosci to oczywiscie- idz, gdzie? Tego Ci nie napisze niestety. Moge Ci tylko napisac- duzo obserwuj, wnikliwie i bez pospiechu.
Z tego co wiem to ludzie akso na kuzni polecaja, rys tez. Ale nigdy nie wiadomo co moze do Ciebie trafic.
I koniecznie przeczytaj ten watek! http://www.w-a.home.pl/official/forum/viewtopic.php?t=1246 . Mnostwo cennych uwag! TomkuG nie wiem czy jeszcze tu zagladasz ale bardzo Ci dziekuje, Ty(Twoj watek) rowniez bardzo mi pomogl
Pozdrawiam mokka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 2:13 pm Temat postu: |
|
|
wielkie dzięki za odpowiedź |
|