This is flash
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ArchiCAD a Vista

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcinn



Dołączył: 20 Maj 2007
Posty: 21

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 5:02 pm    Temat postu: ArchiCAD a Vista Odpowiedz z cytatem

Mam ArchiCADa 10 w wersji edukacyjnej i związany z nim problem. Po uruchomieniu po paru sekundach (czasami minutach) program się zawiesza. Zastanawiam się czy nie jest to wina Visty. A może czegoś innego? Ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Berenicia



Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 128
Skąd: BT/Gliwice

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 5:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałam, że jeszcze wiele programów nie działą pod Vistą, więc myslę, że tu może być problem.
_________________
Talent to strach przed porażką.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email MSN Messenger
marcinn



Dołączył: 20 Maj 2007
Posty: 21

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 2:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wcześniej używałem autoCADa 2005 ale po zmianie systemu na Viste też przestał działać. Podobno tylko wersja 2008 działa :/ Ręce opadają.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kaśka



Dołączył: 15 Sty 2006
Posty: 447
Skąd: WAPG/ Gdynia

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 9:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no właśnie bo mi na XP niezle dziala [tyle ze z torenta Razz ] a chyba musze sie przesiasc na viste bo tam dziala za to cinema 10 bo ja mam z nią na XP problmmy ale jak wyjdzie direct x10.1 to i tak po nas, a cad 2008 ma byc na viste ale kiedy? a co z maxem?

a i jeszcze pytanei o artlantisa [ nie chce sciagac z ich oficjalnej strony bo cos mi sie nie chce do konca zainstalowac [po 80% informuje mnie ze mu brak plików źródłowych lub ze pilk źródłowy uszkodzony] a wielu rzeczy próbowałam a ktos wie jak on dziala na vista ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group