This is flash
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak wrzucić JPG do cada (2007 LT)??

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fajdros



Dołączył: 12 Lip 2006
Posty: 6

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 9:49 pm    Temat postu: Jak wrzucić JPG do cada (2007 LT)?? Odpowiedz z cytatem

Hej! Kupiłem cada 2007 LT, i mam problem z wrzuceniem JPG. Nie można tego zrobić w ten sam sposób jak np: w 2004.
Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mario1275



Dołączył: 15 Maj 2004
Posty: 2
Skąd: OSTRÓW WLKP.

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 12:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no niestety jedynym sposobem żeby mieć JPG w dwg jest wstawienie go w pełnej wersji. Jest co prawda mozliwośc wstawienia jpg jako OLE przez schowek ale zachowuję się wtedy dziwnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger
fajdros



Dołączył: 12 Lip 2006
Posty: 6

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 7:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki! No właśnie wpadłem na to, ale nie da się na tym pracować Smile Biorę więc jakikolwiek plik z jakąkolwiek mapą wpisuję komendę IMAGE i zmieniam ścieżkę do właściwej mapy:) i działa (można też za pomocą CTRL C skopiować z innego pliku) haha

POZDRAWIAM
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fantomas



Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 214
Skąd: parysz

PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 8:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a o expanderze kolega słyszał?
robi z LTka praktycznie pełną wersję...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
Gandalf



Dołączył: 21 Cze 2006
Posty: 81
Skąd: Planeta Ziemia

PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 6:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja akurat nie slyszalem o ekspanderze - moglbys cos o tym napisac ?

Bo my mamy w biurze tylko trzy pelne wersje, a czasem przydaloby sie cos wiecej niz LT na swoim kompie ...

Jakbys mogl cos opowiedziec, bylbym wdzieczny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
fantomas



Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 214
Skąd: parysz

PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 7:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kilka słów o extenderze po polsku i angielsku:

http://www.informik.pl/index.php?op=5

http://www.lt-extender.com/LT-Extender/englisch/default.htm

o programiku słyszałem od użytkowników lajta.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
fajdros



Dołączył: 12 Lip 2006
Posty: 6

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 6:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzięki FANTOMAS za poszerzenie horyzontów Smile !!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group