This is flash
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

z MAXA do ARCONA

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
-ukash-



Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 2
Skąd: Pruszków

PostWysłany: Pon Maj 29, 2006 7:56 pm    Temat postu: z MAXA do ARCONA Odpowiedz z cytatem

Od jakiegos czasu szukam informacji na temat konwersji obiektow maxowych do arcona.

Nawet tutaj nie moge sie niczego takiego doszukac....

Potrzebny jest do tego jakis konwerter czy mozna to zrobic bezposrednio?

pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fantomas



Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 214
Skąd: parysz

PostWysłany: Pon Maj 29, 2006 8:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

... o ile dobrze pamiętam płacisz sześć stówek i dostajesz konwerter do Arkonia, który przepisuje Ci 3ds-y do aco... (czyli konwerter jest wielokrotnie droższy od samego programu Smile ). W max-ie oczywiscie musisz przygotować *.3ds-y zamiast *max.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
-ukash-



Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 2
Skąd: Pruszków

PostWysłany: Pon Maj 29, 2006 8:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To diabel....
Widzialem ze ten arcon jak zwykle mnie zawiedzie
Wiesz jak nazywa sie ten konwerter? Zaraz czegos na ten temat poszukam ale moze mi przyspieszysz robote.

Arcona szczerze nienawidze. Niestety jestem chwilowo na niego skazany i chialem sobie troche uprzyjemnic zycie Confused .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fantomas



Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 214
Skąd: parysz

PostWysłany: Wto Maj 30, 2006 7:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laughing
sorrry ale specem od arkonia nie jestem
jakbys mnie poprosił o import do wersji 8.1 archicad-a to dałbym ci go za darmo Smile (ale po niemiecku)
do 9-tki miałbyś go juz standardowo...
pozdrowienia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
gysy



Dołączył: 25 Sie 2006
Posty: 14
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Sro Wrz 20, 2006 9:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko pytanie po co przerzucac z maxa do arcona? wytlumaczycie mi??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fantomas



Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 214
Skąd: parysz

PostWysłany: Sro Wrz 20, 2006 9:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tyż prowda Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger MSN Messenger
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum W-A.pl Strona Główna -> Architektura & komputery Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group